Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook Pro Hacker v.2011 [Jom Download!]

Salam.

Hello kawan2 semua. Dah lama tak update blog ni. Hehe. Sekarang baru muncul. Ok, kali ni aku nak share dengan korang satu perisian yang dikatakan mampu meng'hack' atau mendapatkan kata laluan (password) akaun Facebook rakan musuh anda. Nak tahu perisian apa? Perisian itu adalah Facebook Pro Hacker v. 2011.



Tetapi terdapat beberapa pro dan kontra yang menjadi persoalan  pada perisian ini. Adakah ia benar-benar berkesan atau hanya omong kosong dari website pencipta perisian ini untuk mendapatkan trafik yang berduyun-duyun masuk ke lamannya hanya semata-mata untuk mendapatkan perisian picisan yang ternyata tidak berkesan?

Jom kita sama-sama mengkaji dua video di bawah yang menunjukkan kedua-dua pro dan kontra perisian kecil yang dinamakan sebagai Facebook Pro Hacker v.2011 ini!

Video PRO :



Video KONTRA yang mengatakan ia adalah perisian palsu :


Nak cuba?

Use at your own risk ya! Peace!


sumber : MyHackersAreHere


3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Hoo buat apa la mau hack FB org.

    ReplyDelete
  3. disculpen y en cuanto tiempo te llega el correo con la clave despues de hackear??

    ReplyDelete

They're Not Infected

Be Sure To Leave Your Footprints Here! Follow Me & I Will Follow You!