Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Movie Download : Kongsi [2011]


Sinopsis
Filem aksi komedi dengan tagline Lu Langsi Lu Mati mengisahkan penyiasatan ASP Shariff (Fizo Omar) terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di Kuala Lumpur. Kumpulan daripada pelbagai bangsa itu menjadi huru-hara dengan kehadiran pembunuh upahan, Tumulak (Shaheizy Sam) yang melakukan pembunuhan untuk menebus hutangnya. Penyiasatan ASP Shariff dan Detektif Maya (Norliana Samsudin) dilakukan tanpa mengetahui siapa pembunuhnya dan sukar untuk mendapatkan maklumat kerana Tumulak licik dan bergerak sendirian. Segala ancaman dilakukan Tumulak sebenarnya didalangi Kimpedu (Zul Handyblack) yang mengupah Tumulak untuk menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap kerana ingin menakluk kawasan Kuala Lumpur.


Pada masa sama, Tumulak mempunyai dendam peribadi terhadap ASP Shariff. ASP Shariff juga diugut apabila anak dan isterinya diculik tetapi ia tidak mematahkan semangatnya menjalankan tugas.


Genre
Action, Comedy

Pelakon

Farid Kamil, Fizo Omar, Shaheizy Sam, Yana Samsudin, Zul Handyblack


Download
MKV - Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2


RMVB - Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2


AVI - Mediafire Part 1 | Mediafire Part 2 | Mediafire Part 3

Anda perlu download semua file tersebut, kemudian gunakan software HJSPLIT untuk mengabungkan file2 itu. Download HJSPLIT di sini.


0 comments:

Post a Comment

They're Not Infected

Be Sure To Leave Your Footprints Here! Follow Me & I Will Follow You!